Ben voksede op med at lytte til Glen Campbell, Kenny Rodgers og Alan Jackson for blot at nævne nogle få, og fik inspiration fra disse stjerner, hvilket er tydeligt i hans musikstil der også inkluderer alt fra Elvis Presley & Johnny Cash til Bob Marley & The Beatles! Ben er ikke kun countrysanger, for han har en kærlighed til musik og elsker at lytte til alle musikgenrer.
Ved at samarbejde med den velkendte Phil Mack, har Ben på sit show været i stand til at blive mere involveret i countryscenen, samt at få sit navn ud som en performer. Ben kan ikke kun få fat i hjertet af et publikum med sin stemme, han spiller også guitar, fløjte, basguitar, banjo og mandolin og har endda vundet 2 Ulster Championships og 2 All Ireland Championship medaljer for at spille traditionel irsk musik. I løbet af de sidste par år har Ben været på talrige tv-shows i Irland, herunder The All Ireland Talent Show, The Late Late Show og den højeste ære i countrymusik, den prestigefyldte Grand Ole Opry. Hans nuværende optælling for modtagne landmusikpriser er femten, med mange flere i horisonten, da Ben stræber efter at blive en af ​​de bedste countrystjerner i Irland.
Ben Troy
Ben har været en regelmæssig gæst i hele Storbritannien og Irland..
Ben Troy kommer fra Carrickmacross, Co. Monaghan og med hans enestående talent og en tydelig passion for musik, var succesen nært forestående.
Med sin umiskendelige kærlighed til musik voksede Ben op med et øre for musik og en evne til at udføre den, og stod på scenen for første gang i en alder af bare 11 år - hvor hans kærlighed til country blev tydelig.
Med opmuntring fra sine forældre besluttede Ben efter fire år som duo at gå ud på egen hånd og lave et navn for sig selv på countryscenen.