Allerede i 2015, steg interessen i bandet ekstraordinært og arrangørerne begyndte at lægge mærke til bandet, der har arbejdet hårdt og seriøst med deres musik. I 2015 var der mange koncerter, blandt dem Country Festival Seljord, Krabbe Festival hos Atløy, Eidsvoll og "Totally Texas" og bandet var også at se på flere store festivaler og begivenheder i sommeren 2016, som blandt andet country Festival i Skjåk, country Festival Seljord, musikfestival på Bjørkelangen, nede ved floden Kvinesdal, Fuldt Texas Beitostölen, Gjerdrum dage, Flateby festival, Arnes dage osv ....
Sæsonen 2017 er flere store festivaler og begivenheder til tiden og ikke mindst, har vi fornøjelsen af ??at gøre vores første job uden for vores grænser, specielt Country Festivalen i Glyngøre i Danmark.
Hilljack
Hilljacks er et countryband fra Øvre Romerike og har haft succes i sit norske countrymiljø siden 2014. Bandet havde utallige job rundt om i landet på store og små scener og har samlet gode anmeldelser fra både publikum og arrangørerne. Hiljacks har en kærlighed til country og skriver også selv sange i genren. Bandet udgav deres første album i januar 2017 med navnet "Redneck Blood" og forudsagde en flot karriere, hovedsageligt på grund af to stærke vokalister, kor og bred instrumentering.